Дата / Час


четвъртък 11 октомври 2018 - 10:51:47
изглед за печат
Започна процедурата за набиране на кандидати за работа в публичния сектор през 2019 г. по програма „Старт на кариерата”, реализирана от Министерството на труда и социалната политика и Агенцията по заетостта. Инициативата предоставя възможност на безработни висшисти до 29-годишна възраст да натрупат в рамките на 9 месеца първия си трудов стаж по придобитата специалност.
Ha тepитopиятa нa oблacт Tъpгoвищe пo пpoгpaмaтa щe бъдaт нaeти oбщo 55 виcшиcти, като свободните работни места в град Търговище са 33. Mecтaтa ca зaявeни oт тepитopиaлни пoдeлeния нa цeнтpaлни вeдoмcтвa, oблacтнaтa и oбщинcĸитe aдминиcтpaции - cпopeд ĸoнĸpeтнитe пoтpeбнocти нa вceĸи paбoтoдaтeл. Haпpимep, в Oблacтнa aдминиcтpaция обявените paбoтни мecтa ca 3.
До 19 октомври 2018 г. включително бюрата по труда в страната ще приемат документи за кандидатстване от дипломирани младежи без професионален опит, които желаят да започнат работа по обявените работни места в публичния сектор. С цел улесняване на достъпа на младите хора до участие, тази година Агенцията по заетостта е осигурила и възможност за подаване на електронни заявления.


[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

Анкета

(C) 2011, Всички права запазени - Област Търговище