Дата / Час


петък 12 май 2017 - 13:17:12
изглед за печат
Областният управител на Област Търговище Митко Стайков беше официален гост на празника в Професионалната гимназия по транспорт и лека промишленост в град Омуртаг. Той поздрави педагозите и учениците, като специално се обърна към абитуриентите от випуск 2017, които изпратиха днес.

„Денят е празничен за Вас, убеден съм, че получените знания ще Ви позволят да сбъднете мечтите си и да се реализирате в професията, която най-много обичате.“, каза Стайков и пожела на абитуриентите на добър час.

От своя страна педагогическият колектив благодари на областния управител за оказаното съдействие гимназията да получи нов автобус от Министерство на образованието и науката.

Поздрав към абитуриентите отправи групата за народни танци към Народно читалище „Отец Паисий“ гр. Омуртаг. В празничната програма бе включено и модно ревю с облекла, изработени от ученици в гимназията.

---

Професионална гимназия по транспорт и лека промишленост град Омуртаг е открита през 1964 г. и носи това име от 2000 година, когато сливат две училища – СПТУ по текстил и лека промишленост и СПТУ по транспорт. Абитуриентите от випуск 2017 са 36.Областна администрация Търговище

Анкета

(C) 2011, Всички права запазени - Област Търговище