Новина: Областният управител направи оглед на ремонтите по новата сграда, предоставена на Дирекция „Социално подпомагане” - Омуртаг
(Категория: Областна администрация Търговище)
Публикувано от user1
петък 04 октомври 2019 - 16:56:34

Днес – 04.10.2019 г., областният управител на област Търговище г-н Митко Стайков, заедно с директора на ДСП – Омуртаг г-жа Стилияна Кирилова, направиха оглед на строително-ремонтните дейности, които се извършват в сградата на бившата ветеринарна лечебница в Омуртаг. Сградата е със сменено предназначение и вече е предоставена за ползване на Дирекция „Социално подпомагане” – Омуртаг, както и на Общинска служба „Земеделие“ – Омуртаг и Областна дирекция по безопасност на храните.
Ремонтните дейности се извършват със средства на Агенция „Социално подпомагане” и предвиждат цялостен ремонт на сградата. Към момента са подменени покривната конструкция и дограмата. Ще се извършват и дейности по обновяване на отделните помещения – кабинети, прилежащи помещения и санитарни възли.


Очакванията са до средата на месец декември тази година ремонтните дейности да приключат, а след това, в срок до 15 януари 2020 г., експертите на ДСП – Омуртаг ще трябва да се преместят в новата сграда.

Новина от Областна администрация Търговище
( http://www.tg.government.bg/news.php?extend.995 )