Новина: Областният управител на област Търговище Митко Стайков откри работна среща с Директорите на Областните дирекции „Земеделие“ в Търговище
(Категория: Областна администрация Търговище)
Публикувано от admin
понеделник 09 октомври 2017 - 16:55:44

Областният управител на област Търговище Митко Стайков откри работна среща с Директорите на Областните дирекции „Земеделие“, чийто домакин е гр. Търговище.

Официален гост на работната среща е д-р Цветан Димитров заместник-министър на земеделието, храните и горите.

В началото на форума г-н Митко Стайков приветства с „добре дошли“ директорите на 28-те Областни дирекции и им пожела ползотворна работа.

Г-н Стайков каза, че земеделието е важен и нелек сектор за това е необходимо да има добро взаимодействие в работата на Областните управители като представители на държавата и дирекциите „Земеделие“, които са посредници със земеделските производители.В дневния ред на работната среща са включени : „Изпълнение на решение № 357 от 29 юни 2017 г. на МС и разширение на АИС за управление на документ в МЗХГ“, „Разяснения по Закона за обществените поръчки“, „Изпълнение на бюджета за 2017 г.“ и „Отчет за извършените проверки при Областните дирекции „Земеделие“.

Дискусиите ще бъдат водени от Николай Маринов-гл.дир. „Земеделие и регионална политика“, Ася Стоянова-директор дирекция „Правна“, Гергана Ненчовска-и.д.директор на дирекция ИКО и Станислава Йотова-Христова-директор на дирекция ОП.

Форумът ще продължи и утре до обед.
Новина от Областна администрация Търговище
( http://www.tg.government.bg/news.php?extend.404 )