Дата / Час


четвъртък 07 юни 2018 - 11:04:50
изглед за печат
Областният управител Митко Стайков участва в Национална среща на партньорите на най-мащабната доброволческа инициатива на bTV Media Group у нас -„Да изчистим България заедно “, която се състоя на 06 юни в София.
В рамките на събитието бяха връчени първите годишни призове „Чиста игра“ за принос към каузата. Благодарение на общините, институциите, фирмите и доброволците от област Търговище г-н Стайков получи приз за най-много почистени места и най-много зелени точки отбелязани на картата.
И в деня на голямото чистене – World Clean Up Day 2018, 15 септември 2018 г., Областна администрация Търговище ще бъде партньор на инициативата на bTV Media Group у нас -„Да изчистим България заедно “. На този ден милиони доброволци от всички краища на света ще обединят сили, за да дадат своя принос в битката със замърсяването с битови отпадъци и да направят света по-чист. Целта на инициативата е 150 държави да организират в един ден доброволчески акции за почистване, като ангажират 5% от населението си с проблемите, свързани със замърсяване на околната среда.
Г-н Митко Стайков, благодари на всички участници от област Търговище и ги приканва на есен отново да се включат в инициативата.Областна администрация Търговище

ИЗЛОЖБА 140 ГОДИНИ НАРОДНО СЪБРАНИЕ

Анкета

(C) 2011, Всички права запазени - Област Търговище