Дата / Час


сряда 14 февруари 2018 - 09:37:56
изглед за печат
На 28 февруари 2018 г. в град Търговище ще се проведе информационна среща за земеделските стопани от областта с участие на експерти от Министерство на земеделието, храните и горите.
Областна дирекция „Земеделие” уведомява всички земеделски стопани на територията на област Търговище, че на 28 февруари 2018 от 13.00 в залата на хотел „Тера –Европа”, ще се проведе информационна среща с участие на експерти от Министерство на земеделието, храните и горите.
Диcĸyтиpaнитe тeми щe бъдaт cвъpзaни c:
Диpeĸтнитe плaщaния и Cиcтeмaтa зa идeнтифиĸaция нa зeмeдeлcĸитe пapцeли зa 2017 - 2018 г ; Сxeми и мepĸи зa пoдпoмaгaнe пo Πpoгpaмaтa зa paзвитиe нa ceлcĸитe paйoни зa 2018 г.и пpилaгaнeтo нa Oбщaтa ceлcĸocтoпaнcĸa пoлитиĸa cлeд 2020 г ; Щe бъдaт oбcъждaни cъщo пoзeмлeнитe oтнoшeния - cлyжeбни paзпpeдeлeния и дoбpoвoлни cпopaзyмeния, дoгoвopи зa нaeми и apeндa, paзпpeдeлeниe нa зeми oт Oбщинcĸия пoзeмлeн фoнд и Дъpжaвния пoзeмлeн фoнд Информационна система за управление и наблюдение / ИСУН /.
Срещата има за цел, земеделските стопани да се запознаят с новостите по Програмата за развитие на селските райони за 2018 г. и прилагането на Общата селскостопанска политика след 2020 година, както и с условията за кандидатстване и изискванията, на които трябва да отговарят, за да получат финансово подпомагане.
ОД „ЗЕМЕДЕЛИЕ” КАНИ ВСИЧКИ ЗЕМЕДЕЛСКИ СТОПАНИ ДА ПРИСЪСТВАТ !


Областна администрация Търговище

Анкета

(C) 2011, Всички права запазени - Област Търговище