Дата / Час


сряда 18 октомври 2017 - 14:05:11
изглед за печат
Днес областният управител на област Търговище Митко Стайков заедно с кметът на общината д-р Дарин Димитров посетиха пенсионерския клуб в с.Бистра.

Те се срещнаха и разговаряха с възрастните хора.

Двамата подариха на пенсионерите обещания преди време цветен телевизор.

От своя страна бистричани благодариха за жеста и пожелаха успешни дела на двамата управници.[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

сряда 18 октомври 2017 - 11:07:00
изглед за печат
Комуникационните инициативи „10 години ЕС и нашите бъдещи приоритети “ продължават.

На 17.10.2017 г., вторник областният управител Митко Стайков заедно с екип от администрацията бяха първо в читалището на гр.Опака.

Присъстващите в залата се запознаха с резултатите от членството на страната ни в ЕС за 10-те години, както и с приоритетите на председателството ни от 1 януари 2018 година.

След това хората имаха възможност да задават въпроси, свързани със земеделието и животновъдството и да участват в дискусия заедно с експерти от Областните служби по земеделие.

Областният управител Митко Стайков награди ученици от СУ „Васил Левски“ в Опака, рисували на тема „10 години от членството на България в ЕС“.

Последва музикален поздрав от малки и големи деца участващи в групи за народни танци.


[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

понеделник 16 октомври 2017 - 19:20:12
изглед за печат
Областният управител на област Търговище Митко Стайков води работна среща за проблемите в строителния бранш.

На нея присъстваха представители на Община Търговище, Служба по геодезия, картография и кадастър-Търговище, Регионален отдел „Национален строителен контрол“-Търговище, РД „Пожарна безопасност и защита на населението“, Регионалната колегия на Камарата на архитектите, РК на Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране, Областното представителство на Камарата на строителите, Енерго-про“ АД, ВиК-Търговище и частни фирми.

Темата на работната среща бе : „Разглеждане на основни аспекти и проблеми в строителния бранш, с оглед предприемане на действия и мерки за подобряване на ефективността и координацията между участниците в процеса, както и намаляване на административната тежест при предоставянето на услуги в сектора“.

[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

понеделник 16 октомври 2017 - 16:09:28
изглед за печат
Комуникационните инициативи „10 години ЕС и нашите бъдещи приоритети “ продължават.

На 17.10.2017 г., вторник областният управител Митко Стайков заедно с екип от администрацията ще бъдат в 10 часа в читалището на гр.Опака, в 12 часа-в читалището на с.Горско Абланово, в 14 часа-в читалището на с.Светлен и в 17 часа -в местното читалище в с. Садина.

На информационните срещи ще присъстват и експерти от Областна дирекция „Земеделие“, които ще отговарят на въпросите на присъстващите, свързани с проблемите в сектора.


[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

петък 13 октомври 2017 - 16:45:51
изглед за печат
Днес Областната администрация в Търговище бе домакин на инициативата „Мениджър за един ден“.
Двама ученици се включиха тази година в нея.

Най-отговорния и важен пост-на областният управител зае Кристина Кюркчиева от 12 клас в ПГИИ „Джон Атанасов“, а „главен секретар“ в Областна администрация стана Мая Методиева от 10 клас при Първо СУ „Св.Седмочисленици“.

Г-н Стайков, главния секретар г-жа Тодорка Танева и директорите дирекции Йоан Пеев и Зорница Милушева запознаха младите мениджъри с основните аспекти в работата и отговорностите на служителите в администрацията.

Те получиха познания в сферата на деловодството, проявиха интерес към работата на директорите дирекции и получиха достъп до някои от архивите в администрацията.

Но най-много впечатления амбициозните ученици добиха от посещенията на терен.


[ Прочети още... ]
Ден на отворените врати

четвъртък 12 октомври 2017 - 16:45:49
изглед за печат
Областният управител Митко Стайков откри в град Антоново третото от поредицата комуникационни събития, свързани с десетата годишнина от членството на страната ни в Европейския съюз и обсъждане на приоритетите на българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

На срещата присъстваха и представители на Областните структури на Министерството на земеделието, храните и горите.

Дискусията се проведе в Народно читалище „Христо Ботев“, град Антоново при засилен интерес .

Срещата продължи с богата музикална програма на талантливите деца от Антоново.


[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

сряда 11 октомври 2017 - 15:25:19
изглед за печат
Областният управител Митко Стайков откри в град Омуртаг второто от поредицата комуникационни събития, свързани с десетата годишнина от членството на страната ни в Европейския съюз и обсъждане на приоритетите на българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

На срещата присъстваха и представители на Областните структури на Министерството на земеделието, храните и горите.

Дискусията се проведе в Народно читалище „Отец Паисий“, град Омуртаг.

„Целта на днешната среща е да дискутираме постигнатото през десетте години на членство в Европейския съюз, както и да се запознаем с акценти от предстоящото Българско председателство на Съвета на ЕС през 2018 г.“, каза при откриването на форума г-н Митко Стайков.


[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище
Отиди на страница  1 2 3 ... 110 [111] 112 ... 167 168 169

Анкета

(C) 2011, Всички права запазени - Област Търговище